2010-07-12

World Cup 2010. Gata! S-a terminat luna de miere :) :(

Ura, în sfârșit, şi din păcate, s-a terminat luna de miere a microbiștilor, jurnaliștilor, bloggerilor, tractoriștilor, juriștilor, programatorilor, mecanizatorilor, etc… - Campionatul Mondial de Fotbal „South Africa 2010”. S-au terminat conquista spaniolă, visurile neîmplinite ale germanilor şi olandezilor, urletul duios al vuvuzelelor şi misiunea super-agentului secret al CNI (Centro Nacional de Inteligencia, alias serviciile secrete spaniole) cu numele de cod “Caracatița PAUL”. Pentru unii s-a terminat cu lacrimi (gata, nu o sa mai avem așa spectacole), pentru alții cu bucurii (in sfârșit, ne vom apuca şi noi de lucruri serioase după o lună de beţie colectivă), dar viața continua.
Gata băieți, ieșim din matrix şi revenim din luna de miere la anul de glod!!! Revenim fiindcă mu-u-u-u-ult glod vom avea de călcat şi frământat în acest an – Moldova e sub ape (IMPLICA-TE!), vin alegerile, rușii căută otravă moldovenească de poamă şi nicidecum nu se pot otrăvi cu ea, ne mănâncă şpionii străini, unii ne betonează de vii în timp ce alții strică cimentul cu totul în alta parte şi multe-multe alte minuni se întâmpla în patria noastră. La treaba! Blogul lui Cozer deja şi-a schimbat eri veşmântul de paradă în salopeta de zi cu zi a luptătorului pentru adevăr (taman când eu citeam ultimul post de-acolo pe la ora 1 noaptea).
Eu cred că, dacă “Caracatița PAUL” va veni cu o noua misiune specială în Rep. Moldova să prezică rezultatele alegerilor şi referendumului, atunci va suferi un fiasco total şi va fi nevoit sa plece la pensie, totuși suntem tara minunilor, așa că păziți caracatițele de moldoveni!

Un comentariu: