2010-04-29

Moldova, ai TELEVIZIUNE! Televiziune, ai BUN SIMT!?

Hai ca e bine...
am scris in post-ul anterior ca astept continuarea scandalului de la CSJ. Scandal unde o jurnalist(k)a de la PubliKKaTV imbranceste un politist si agreseaza bunul simt, iar apoi da stirea cu subiectul prezentat diametral opus.
Dupa reactiile vizitatorilor de pe site-urile ce au preluat subiectul am vazut ca majoritatea vizitatorilor condamna comportamentul "proffesionistei" de la PubliKKaTV, la un moment dat chiar si a disparut stirea si de pe publika.md si de pe UNIMEDIA.
Si mai de mirare a fost faptul ca a re-aparut peste ceva timp (aproximativ o ora), dar si mai interesanta a fost reactia Ministerului Justitiei, ce condamna comportamentul politistului.
AOLEU... pe vremea comunistilor pressa era sau slugoi la guvernare sau era hartuita de politie, acum insa totul s-a intors cu capul in jos ... guvernarea liberal-democrata slujeste ca un caine loial (si vaccinat, nu turbat) pressa ce hartuieste politia! :-D
WTF, Moldova!? Ai televiziune? Da bun simt aveti?

P.S. Hai ca nu is specialist in toate celea dar ma gandesc si eu ca la CSJ ca si la oricare alta institutie publica (nu publiKa) din blocul juridic trebuie sa functioneze un careva regim special de acces in institutie, nu sa intre chiar oricine cui ii pofteste inima, fie el de la publiKKaTV fie el caine turbat sau vaccinat sau fie el si simplu blogger.
Daca cineva stie mai bine - sa se dea cu parerea atunci.

2 comentarii:

  1. nu inteleg cum se poate de atribuit moldovei notiunea de JURNALISM
    pu noi, jurnalismul, e ca marul din gradina Edenului - nu-l atinge nimeni, si nici n-are voie

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate si asa .. dar vine un Sorin-Ovidiu vantu si te bate la cap si oricum musti marul dat :-D

    RăspundețiȘtergere